Medlemskap

Som medlem har du möjlighet att påverka föreningen och dess evenemang , delta i medlemsaktiviteter och ta del av roliga erbjudanden. Genom ditt medlemskap visar du tydligt ditt stöd till och intresse för föreningen Pride Skaraborg och Skövde Pridefestival.

För att festivalen ska fortsätta utvecklas, breddas och stärkas behövs en stabil förening med aktiva och intresserade medlemmar. Medlemskap finns både för enskilda personer och organisationer/företag. Vi har även stödmedlemskap om du vill stödja oss ekonomiskt.

Här kan du läsa mer om vad vi står för och våra visioner.

Ansök om medlemskap

Fyll i dina uppgifter nedan och välj vilken typ av medlemskap du vill söka.

Medlemskapet gäller för kalenderår 1 januari-31 december.


Möjliga betalningsmetoder.
Faktura – Om ni väljer faktura som betalningsmetod kommer skickas till den adress du angett i formuläret.

Bankgiro – Om ni väljer bankgirobetalning som betalningsmetod gör ni den till vårt medlemskontonummer enligt nedan. Ange namn & personnummer i betalningen för att vi ska kunna koppla betalningen till din ansökan.
Vi har konto i Swedbank
8299-0944 931 473-2

Swish – Om ni väljer Swish som betalningsmetod genomför ni betalningen genom Swish-appen till nummer enligt nedan. Ange namn & personnummer i betalningen för att vi ska kunna koppla betalningen till din ansökan.
123 156 65 87


Dina här angivna uppgifter behandlas i enlighet med vår GDPR-policy och används för att verifiera din betalning och medlemskap.

Sidan senast uppdaterad 2019-03-21