Pride 2019

Stolta huvudsponsorer för Skövde Pride 2019
För samtliga sponsorer klicka här.

Välkommen till sidan för information gällande Skövde Pridefestival 2019.

Biljetter.
Jag söker biljetter till Skövde Pridefestival 2019, vart köper jag jag dessa? – Överraskning för vi har inga biljetter . Vi anser att alla oavsett ekonomi ska känna sig välkomna att fira pridefestival med oss. Det är alla våra besökare, volontärer, föreläsare & artister som skapar festivalen.

Vad som kommer under självkostnadspris är exempelvis om man vill köpa tröjor, flaggor eller annan merch, samt mat & dryck.

Nyheter om artistsläpp, biljettsläpp med mera kommer vi naturligtvis även att publicera på avdelningen Nyheter liksom i våra sociala medier.

Uppdatering 2019-06-18
– Pressutskick om årets festival – flertalet medier har skrivit om oss vilket vi anser är riktigt glädjande.

– Nu finns evenemang på vår facebooksida att joina, klicka i att du kommer för det gör du väl, ingen har råd att missa årets pridefestival i Skövde.

Ansökan till volontär – Vi öppnar upp för att man ska kunna ansöka för att arbeta som volontär på Skövde Pridefestival 2019. Steg ett är att man ansöker genom vår Facebooksida. Sedan blir man kontaktad av oss för individuellt samtal där vi talar kring förutsättningar, önskemål & eventuell specialkost Vill du söka som volontär så finns länk längre ned på denna sida.

Uppdatering 2019 – 07- 04
Nu kan vi stolt presentera årets huvudsponsorer för Skövde Pridefestival 2019 vilka är Skövde Kommun / NextSkövde samt InexChange. Vi är riktigt glada att vi även detta år får ett sådant fint sponsorskap.

Uppdatering 2019-07-29
Nu har vi äntligen öppnat upp möjligheten att anmäla sig till årets prideparad. Detta gör ni här.

Uppdatering 2019-08-19
1. Pre-Pride – Nu har vi ett samarbete med Laserdome Pub & Restaurang Skövde. Vi kommer detta år gemensamt att arrangera Pre-Pride 2019.

2. Nu har vi släppt utställaranmälan – det är där med dags att anmäla sitt intresse för tält till årets PridePark 2019.

PridePark 2019

Plats: Hertig Johans Torg.

Önskar ni ställa ut i tält i årets PridePark, då registrerar ni er anmälan på länken här – Utställaranmälan.

 

 

 

PrideParade 2019

Ny spännande rutt för årets parad, vi utgår med paraden likt tidigare år från Heden/ Regementet P4 och tågar oss fram i centrala delar av Skövde.

Plats: Start Heden/ Regementet P4.

Önskar ni anmäla ert ekipage till årets Pride Parade, då registrerar ni er anmälan på länken här – Paradanmälan.

Volontär 2019
Anmälan som volontär är nu öppen för 2019 års festival.
Klicka här för att läsa mer och ansök redan idag!

Uppdatering 2019-09-14
Pride Park

Ännu finns det platser kvar att ställa ut sin verksamhet i Pride Park 2019.
Anmälan görs här.

Pride parade
Har ni inte hunnit anmäla intresset till paraden? Lugn, det finns tid kvar men gör det så fort som möjligt för att vi ska kunna färdigställa förteckningen över ekipagens start nummer.
Anmäl erat ekipage här.

Volontärer
Nu har vi rekryterat årets volontärer, vi har även haft en första volontärträff där vi fått lära känna varandra och där delar av vår styrelse presenterat sig och berättat mer kring upplägget för årets festival. Vi har fått in många ansökningar och vi har nu en fantastisk grupp med fina volontärer.

Temat för Skövde Pridefestival 2019 är Trans.