Pride 2019

Stolta huvudsponsorer för Skövde Pride 2019

För samtliga sponsorer klicka här.

Välkommen till sidan för information gällande Skövde Pridefestival 2019.

Biljetter.
Jag söker biljetter till Skövde Pridefestival 2019, vart köper jag jag dessa? – Överraskning för vi har inga biljetter . Vi anser att alla oavsett ekonomi ska känna sig välkomna att fira pridefestival med oss. Det är alla våra besökare, volontärer, föreläsare & artister som skapar festivalen.

Vad som kommer under självkostnadspris är exempelvis om man vill köpa tröjor, flaggor eller annan merch, samt mat & dryck.

Nyheter om artistsläpp, biljettsläpp med mera kommer vi naturligtvis även att publicera på avdelningen Nyheter liksom i våra sociala medier.

Uppdatering 2019-06-18
– Pressutskick om årets festival – flertalet medier har skrivit om oss vilket vi anser är riktigt glädjande.

– Nu finns evenemang på vår facebooksida att joina, klicka i att du kommer för det gör du väl, ingen har råd att missa årets pridefestival i Skövde.

Ansökan till volontär – Vi öppnar upp för att man ska kunna ansöka för att arbeta som volontär på Skövde Pridefestival 2019. Steg ett är att man ansöker genom vår Facebooksida. Sedan blir man kontaktad av oss för individuellt samtal där vi talar kring förutsättningar, önskemål & eventuell specialkost Vill du söka som volontär så finns länk längre ned på denna sida.

Uppdatering 2019 – 07- 04
Nu kan vi stolt presentera årets huvudsponsorer för Skövde Pridefestival 2019 vilka är Skövde Kommun / NextSkövde samt InexChange. Vi är riktigt glada att vi även detta år får ett sådant fint sponsorskap.

PridePark 2019

Information kommer – Vi arbetar genuint för att så snart som möjligt kunna gå ut med slutgiltig plats för Pridepark 2019.

Plats:

Önskar ni ställa ut i eget tält i årets PridePark, då registrerar ni er anmälan på länken här – Utställaranmälan.

 

PrideParade 2019

Information kommer – Vi arbetar genuint för att så snart som möjligt kunna gå ut med slutgiltig rutt och uppsamlingsplats för PrideParade 2019

Plats: 

Önskar ni anmäla ert ekipage till årets PrideParade, då registrerar ni er anmnälan på länken här – Paradanmälan.

Volontär 2019
Anmälan som volontär är nu öppen för 2019 års festival.
Klicka här för att läsa mer och ansök redan idag!

Temat för Skövde Pridefestival 2019 är Trans.