ARTISTSLÄPP: TEEO

Foto: Leo Ahmed
Foto: Nena Segerbrand

Skövde Pride proudly present TEEO!

TEEO kommer att uppträda under Pre-pride-partyt på Laserdome Skövde den 27/9.

Under sommaren 2019 släpptes första singeln under artistnamnet TEEO i samarbetet med Mariette. Låten heter ”For You and I” som uttrycker stöd för HBTQ-rörelsen genom sitt budskap att lyfta varandra och sin hyllning till kärleken. Den premiärspelades under Schlagerkvällen på Pride Park under Stockholm Pride 2019. Nu kommer TEEO till Skövde för att framföra For You and I och några andra låtar under Pre-Pride 2019.

TEEO själv säger att han ser Pride och HBTQ-rörelsen som något viktigt eftersom det skapar mindre hat, mer kärlek och bidrar till att fler vågar visa vilka de egentligen är och blir accepterade som de är.

Varmt välkommen TEEO och alla till Pre-pride-partyt den 27/9.

Vill du peppa upp så hittar du ”For You and I” här: https://open.spotify.com/track/4TgSeXfppGcNlLyu35HOWH…

www.teeo.se