Vi blir kontantfria

Skövde Pridefestival blir kontantfria.

Från och med 2019 har vi bestämt att vår verksamhet helt och hållet går över till digitala betalningar.

Detta innebär att alla transaktioner som sker genom försäljning av flaggor och andra tillbehör samt våra populära årströjor sker genom kortbetalning eller Swish. Vidare ser vi att det blir mycket smidigare för såväl våra besökare som för oss när vi inte behöver hantera kontanter och växelkassor.

Vi har valt att gå ifrån kontanthantering av flera faktorer, där vi främst värnar om såväl besökarnas säkerhet som vår säkerhet där vi slipper att handskas med kontanta medel. Risken för rån, hot & våld minskar där med.

Swish sedan tidigare år…

Vår förening har tillhandahållit möjligheten att betala med Swish liksom även kortbetalning redan sedan tidigare år. Nyheten är egentligen att vi avskaffar all form kontanthantering. Betalmetoder som Swish och kortbetalning underlättar väsentligt för alla parter.

/ Styrelsen Föreningen Pride Skaraborg