Årets huvudsponsorer

Nu kan vi äntligen gå ut med nyheten om årets huvudsponsorer för Skövde Pridefestival 2019. Utan våra huvudsponsorer samt övriga sponsorer skulle vi med stor sannolikhet inte kunna hålla våra underbara festivaler. Det är genom samverkan & nätverkande med lokala aktörer, näringsidkare & kommun vi har möjligheten att leverera Skövde Pridefestival.

Detta året är det NextSkövde/ Skövde Kommun samt InExcange som håller huvudsponsorskapet, vilka även har bidragit med stor hjälp och sponsorskap till våra tidigare pridefestivaler i Skövde.

NextSkövde är det kommunala bolaget som står bakom planering och genomförande av exempelvis Matfestivalen & andra event. Next Skövde arbetar för att Skövde ska vara en attraktiv stad att besöka, leva/ bo i och att bedriva näringsverksamhet i. Mer om NextSkövde hittar ni här.

InExchange är ett bolag som hjälper er att göra bättre affärer, genom att effektivisera, underlätta & förenkla era affärsprocesser. InExcange startade 2008 som ett bolag nischat på e-fakturering för företag i Sverige. Mer om InExchange hittar ni här.

Ännu är inte all planering klar, vi söker självklart även fler sponsorer som väljer att ställa upp på sitt vis för att vi ska kunna genomföra en ny färgsprakande kärleksmanifestation för allas lika värde. Det kan vara genom att erbjuda lokaler, hjälpa till med programpunkter eller kanske bistå med något annat roligt under festivalhelgen. Bara fantasin sätter gränserna.

Och ni har väl inte glömt att i år är temat trans. ❤️🧡💛💚💙💜