PREPRIDE PARTY 2017 – ARTIST: KUBA JASIECKI

Kuba Jasiecki återvänder till Skövde Pride för att bjuda på ännu mer härlig stämning och rejäl partyfeeling!

Musiken har funnits i Kubas liv sedan han föddes. Redan som tonåring medverkade han i musikaler som ’Phantom of the Opera’ och ’Jesus Christ Superstar’ i Polen. Hittills har Kuba släppt en EP ’Fantasy’ och några singlar samt skrivit låtar åt andra. Han var med och tävlade i flera musiktävlingar både i Polen och England där han studerade Pop Musik på Wolverhampton Universitetet.

Kubas musikstil är en blandning av pop, dance och disco med en kraftig touch av schlager – låtarna andas fart, luft och består av melodier som sätter sig på hjärnan och inte vill släppa!

Den senaste singeln heter ’FUNXTER’ och är ett laid-back nummer med drag av 80-tals pop/electro musik med svängig melodi klädd i funkigt och bouncigt sound. Låten handlar om inklusivitet: Du duger gott och väl oavsett din ålder, etnicitet, sexuell läggning, hur lång eller kort Du är mm.!

Låt din inre FUNXTER komma fram och ta dig dansande genom livet!

Den officiella musikvideon till Funxter spelades bla. på OUT tv i Nederländerna under sommaren 2017.

kubamusic.net

 

Läs mer om PrePride Partyt HÄR!