Höjdpunkten under pridefestivalen – PARADEN!

En pridefestival vore inte just detta utan en färgglad, dansande och stolt prideparad.

Skövde pridefestivals parad kommer gå av stapeln den 20:e Augusti klockan 16:00, med uppsamling 15:45 på Heden P4 (Samma uppsamlingsplats som förra året).

Inför årets parad kommer ytterligare nyheter, förbättringar som vi såg behövdes efter förra årets parad.
Nytt för i år är att paradvägen kommer vara längre. Anledningen till detta är att förra årets parad var så populär att nosen på tåget krockade med svansen vid ett tillfälle.

Ett annat problem vi såg förra året var bristen på musik genom hela tåget. Visst vore det fantastiskt om vi alla kunde dansa till samma musik oavsett vart man än befann sig; paraden, åskådarpubliken, staden, landet, på jobbet eller hemma? Möjligheten är skapad under årets tema, GRÄNSLÖS.
I år kommer Pride Skaraborg att sända musikprogram från Radio Skövde 90,4 MHz, med start klockan 16:00. Då kan alla höra samma musik oavsett vart de befinner sig. Möjlighet finns att lyssna på musiken både på vanlig radio och via internet: http://skovderadio.dinstudio.se
Det finns instruktioner på websidan för hur man tar fram och lyssnar via internet, vart man än befinner sig i världen.

OBS!!! För att kunna spela programmet via mobiltelefon så behöver ni ladda hem uppspelningsappen VLC (den är helt gratis)!

Så ta med eran radiolyssnarmanick, bra promenadskor (eller de pampigaste glitterklackarna), något att dricka för vi har beställt sol, kanske ett litet regnskydd ifall himlen fäller glädjetårar, och det absolut viktigaste – ett strålande glatt humör!

Anmäl er förening/organisation/företag till att delta i paraden HÄR.

13823471_10157248190815271_2071181221_n