Vill du bli volontär?

Inför Sköve Pridefestival 2019 söker vi åter eldsjälar som vill tjänstgöra som volontär. Är du en serviceminded person som delar Pride Skaraborgs värderingar – läs igenom texten Volontär, Säkerhet & Sjukvård och välj därefter den avdelning som passar det du vill hjälpa oss med under festivalen.

I vår rekrytering av volontärer samarbetar vi med [extern part]. Det är [extern part] som intervjuar och förmedlar önskemålen till oss.

Måste jag registrera mig på nytt även om jag arbetat tidigare år?
Ja, i och med nya GDPR som ersätter gamla PUL behöver vi en ny registrering, detta då datorsystemet återställts till start.

Anmäl ditt intresse här [Kommer snart]

Volontär

Vill du bidra med ditt engagemang för att skapa Skövde Pridefestival 2019? Känner du att du vill aktivera dig och arbeta för mänskliga rättigheterna och står bakom våra värdegrunder? Då kan du vara en av de personer vi söker. I uppgifterna kommer det bland annat att ingå att svara på frågor, både från besökare och våra utställare, hålla festivalområdena rena och snygga och representera föreningen Pride Skaraborg på ett trevligt och professionellt sätt. Personer som söker volontärstjänst hos oss bör med andra ord vara serviceminded och dela föreningens värdegrund.

Som volontär kan man arbeta med park/området, logistik/transport, sjukvård, försäljning, etablering och den färgsprakande paraden.

Anmäl ditt intresse här [Kommer snart]

Säkerhet

Anser du precis som vi att ansvar och ledarskap är säkerhet? Har du känsla för att kunna prioritera och att fatta beslut i stressiga situationer? Brinner du för mänskliga rättigheter?

Om du svarar ja på dessa frågor kan du mycket väl vara en person som kommer trivas i vår grupp som ansvarar för säkerheten under festivalen.

Att arbeta med säkerheten innebär ett stort ansvarstagande, du bör vara bekväm i ledande roller och kunna uppehålla kontinuerlig kontakt med festivalledning, ordningsvakter, polis, räddningstjänst och sjukvård.

Att arbeta som volontär inom säkerhet ger goda utvecklingsmöjligheter och att ha erfarenhet inom detta område är en merit, även i framtiden, för dig som volontär.

Anmäl ditt intresse här [Kommer snart]

Sjukvård

Har du kunskaper i HLR och/eller första hjälpen? Är du uppmärksam och tänker snabbt i skärpta lägen? Då behöver vi dig! Hjälp oss att skapa en så säker festival som möjligt genom att delta på Skövde Pridefestival 2019 som sjukvårdsvolontär. Sjukvårdsutbildning är inget krav, men meriterande

Anmäl ditt intresse  här [Kommer snart]